Vești de ultimă oră în privința programului Rabla. S-a făcut anunțul. Autoritățile au aprobat aproape 200 de dosare persoanelor juridice. Comitetul de Avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat, miercuri, 188 de dosare de finanţare pentru Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, destinate persoanelor juridice.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, în această etapă, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 182 dosare pentru 420 autovehicule, iar în Programul „Rabla Plus” s-au aprobat şase dosare pentru şapte autovehicule 100% electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente celor două programe guvernamentale.

De asemenea, cei acceptaţi se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi, listele acestora fiind disponibile pe pagina de Internet a AFM.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul „Rabla”, cât şi pentru Programul „Rabla Plus”, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.