Operatorul de leasing operaţional ALD Automotive şi BRD Finance au încheiat un parteneriat în vederea comercializării de vehicule second-hand către persoane fizice, au anunţat cele două companii.

„Prin intermediul parteneriatului cu BRD Finance suntem în măsură să oferim, alături de leasing operaţional full service pentru noi autovehicule, şi o soluţie de finanţare pentru achiziţia autovehiculelor rulate. Activitatea noastră de comercializare a autovehiculelor rulate va lua amploare în următoarea perioadă, iar vânzarea către persoane fizice este un canal de vânzare important, pe care ne dorim să îl dezvoltam prin intermediul acestui parteneriat”, a declarat directorul general al ALD Automotive, Martin Koessler.

Creditele auto prin BRD Finance pot fi accesate cu un avans minim de 10%, în rate fixe lunare pe întreaga durată a creditului, fără obligaţia unei asigurări Casco.

Operatională din iulie 2005, compania ALD Automotive activează pe piaţa de leasing operational full service pentru flote de autovehicule. Produsul de leasing operational full service include, pe lângă finanţarea autovehiculelor, o gamă de servicii asociate cum ar fi livrare şi înmatriculare, asigurări, mentenanţă, managementul anvelopelor, asistenţă pentru vehicul şi şofer, autovehicul de înlocuire şi administrarea combustibilului. ALD Automotive administrează o flotă de 5.247 autovehicule, pentru 211 clienţi.

ALD Automotive este filiala specializată în leasing operational full service şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale şi operează în 40 de ţări, are 3.500 de angajaţi şi administrează peste 784.000 de eutovehicule.

SURSA: Mediafax