COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI

Consultarea de față este concepută exclusiv pentru a identifica interesele economiei românești în negocierea Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP).

Prin completarea chestionarului vă dați acordul ca datele furnizate să fie utilizate şi stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de SC Editura Evenimentul si Capital SRL si de partenerii acesteia, conform legii 677/2001. Numar operator: 17695. Datele și informațiile obținute la nivel de companie nu vor fi făcute publice și nu vor fi folosite în niciun scop străin de campania de consultare, comercial, politic sau de orice altă natură. Datele și informațiile vor fi prelucrate și sintetizate pentru a crea documente de sinteză sectorială și națională, care vor fi prezentate negociatorilor TTIP, de către europarlamentarul Sorin Moisă. Cu cât veți oferi mai multe detalii, cu atât sporesc șansele de a identifica soluții prin TTIP.

Prima secțiune permite identificarea companiei, a produselor pe care aceasta le exportă sau dorește să le exporte. Următoarele trei secțiuni acoperă exporturile industriale, agricole și de servicii. Completați doar secțiunile care vă privesc, în funcție de specificul activității firmei dumneavoastră.

COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI

 

Citiţi mai multe detalii despre Parteneriatul Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP), în articolele de mai jos:

Bătălia pentru regulile viitorului

TTIP: o poveste cu «noi» și «ei»

«Negocierea secolului» între UE şi SUA

TTIP: un reflex de supraviețuire

Despre "taxa Volkswagen" şi alte delicii

Energie vitală pentru Vest

Povestea «Rezoluţiei din iulie»


Te-ar putea interesa și: