RCS&RDS, cel mai mare operator telecom controlat de un om de afaceri român, Zoltan Teszari,  a instalat, în ţara noastră, peste 400 de puncte de acces la internet şi continuă să monteze hotspoturi în continuare.

„Acest proiect este unul foarte important pentru noi şi pentru utilizatorii noştri. Vrem să continuăm să-l extindem cât mai mult. Vrem să ajungem la un număr cât mai mare de hotspoturi. În final numărul acestora va fi probabil de ordinul miilor”, a declarat Popoviciu. RCS&RDS are 1,2 milioane de abonaţi la Internet fix.
În plus, Popoviciu a anunţat extinderea serviciului actual de telefonie fixă. “Noi considerăm că serviciul de telefonie nu mai trebuie tratat ca un serviciu premium. De luna viitoare RCS&RDS va oferi telefonie la 2 euro care va include convorbiri nelimitate către orice reţea fixă din România”, a precizat Popoviciu.
Întrebat dacă operatorul are de gând să facă o achiziţie în perioada următoare, Popoviciu a declarat că în prezent compania se concentrează pe operaţiunile din România şi ţările unde activează (Ungaria, Slovacia, Cehia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia). “Nu plănuim o achiziţie următoare şi nici nu dorim să comentăm zvonurile apărute în presă legate de achiziţia UPC România”, a adăugat Popoviciu.  

RCS&RDS a avut anul trecut afaceri de aproximativ 400 milioane de euro şi este numărul unu pe piaţa TV din România.