Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, pe primele şase luni au tranzitat cele două aeroporturi 3,44 milioane pasageri. De asemenea, au fost înregistrate 48.785 mişcări aeronave comerciale (aterizări şi decolări). Faţă de primul semestru al anului trecut, numărul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile Capitalei a crescut cu 8,2 procente.

Evoluţia traficului aerian pe cele două aeroporturi ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti se înscrie în tendinţa generală înregistrată la nivel mondial. Conform statisticilor publicate de către Airport Council International (ACI), în primele şase luni ale acestui an, numărul pasagerilor a crescut cu 6% faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a înregistrat, în primul semestru al acestui an, un profit brut de 56,89 milioane lei, cu 3,26 milioane lei mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cifra de afaceri a CNAB în primele şase luni ale anului 2011 a fost de 214,75 milioane lei, cu 54,65 milioane lei mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.