Reprezentanții aeroportului recomandă pasagerilor să ia legătura cu operatorii aerieni pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor și la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă.

Tarom și Wizz Air mută cursele pe Tg. Mureș

În toată această perioadă în care au loc lucrările la pista aeroportului, companiile aeriene își transferă operațiunile către alte aeroporturi din apropiere. Toate cursele Tarom vor fi mutate pe aeroportul din Târgu Mureș, cel mai probabil, pasagerii vor beneficia de transport către Cluj-Napoca.

Wizz Air confirmă faptul că timp de 7 zile toate zborurile de la/spre Cluj vor fi transferate pe aeroportul Tîrgu Mureş. “Wizz Air a colaborat împreună cu aeroporturile din Cluj şi Tîrgu Mureş pentru a minimiza întreruperile create de închiderea aeroportului din Cluj şi transferul operaţiunilor la Tîrgu Mureş, aflat la 100 km distanţă. Wizz Air contactează toţi pasagerii afectaţi pentru a-i informa de modificările itinerariului de călătorie”, a declarat  Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.