Deși în prezent Adriana Iliescu are 79, aceasta a declarat că fiicei sale Eliza, în vârstă de 12 ani, nu îi lipsește nimic. Adriana Iliescu a  dezvăluit care este pensia pe care o  primește.

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușica. Am o pensie de aproape 2000 de lei.

Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm!

Nu ne plângem, alți pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vara pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim.

Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit că să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, a declarat fosta profesoară pentru wowbiz.ro.

În ceea ce privește viitorul, Adriana este foarte optimistă. 

 “Eu cred că îmi voi vedea fetița cu facultate și căsătorită. Analizele mele medicale arată că am puterea unei femei de 40 de ani”, declara în trecut Adriana Iliescu, potrivit perfecte.ro

”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ține să îmi văd copila bine. Iar dacă totuși ceva se întâmpla, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro și care este și nașul fetiței.” a dezvăluit fosta profesoară. 

Sursa foto: EVZ