Diana Șoșoacă este în plin scandal cu cei de la AUR. După ce a fost exclusă și a atacat dur, a venit rândul celor de la AUR să riposteze. O voce importantă vine acunm și face dezvăluiri explozive. E vorba de Marius Dorin Lulea. El este unul dintre liderii AUR. Mai exact, Lulea apare pe site-ul formațiunii politice ca fiind Președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul partidului AUR.

Diana Șoșoacă s-a referit recent la Dorin Lulea ca fiind președintele în acte al AUR, însă acesta a negat. Acum, Lulea a lansat un atac dur la adresa lui Șoșoacă.

“Unirea face Puterea! Noi stăm uniți, iar dezbinatorii nu își au locul în AUR!

Decizia BNC de excludere a senatoarei Diana Șoșoacă din AUR a fost una unanimă și s-a bazat pe indisciplina manifestată în interiorul și în exteriorul partidului. Mai mult decât atât, s-a încercat racolarea de oameni din interior și din filiale către o anumită formațiune extrasă din PSD, iar persoanele vizate au raportat la centru”, a scrie el pe Facebook.

“Când unii analiști spun că s-a cerut afară vin să le confirm acest lucru: s-a cerut afară din partid.

Senatoarea a apărut cu doar 2 zile înainte de alegeri și înțelegerea era de a candida pe listele AUR, nu de a rămâne în AUR. Nu am cunoscut-o înainte și nici nu mi-am dorit să dezvolt această cunoaștere, cercul meu de apropiați este de altă natură.

Diana Șoșoacă este “doar vicleană”

Dar musafirii vin, dar mai și pleacă, nu se urcă la masa omului.

Ca să fie clar pentru toată lumea: Diana Șoșoacă nu este nici o bună creștină, nici un patriot, nici un om care dorește binele acestei țări. Ea este doar vicleană. Cei care mă știți cunoașteți faptul că spun lucrurilor pe nume și că îmi asum afirmațiile făcute. Noi nu putem construi țara asta pe minciună”, a scris Lulea.

În opinia sa, Diana Șoșoacă a venit în AUR nu ca să construiască ci tocmai invers.

“Aș putea spune chiar că a fost trimisă la acel moment având în vedere că informația privind accesul în parlament era cunoscută în cercuri restrânse. Însă construcția partidului a fost gândită pentru astfel de situații și cumva i-a luat prin surprindere acest lucru. Experiența cu Nicușor Dan a fost utilă pentru AUR, partid care organizatoric stă cu mult mai bine decât USR-PLUS și are oameni mai buni. Eu aș putea spune chiar că doar PSD stă organizatoric mai bine decât AUR, dar la ei nu există un lider autentic și partidul va scădea pe termen lung, ceea ce este bine deoarece nu au avut soluții timp de 31 de ani”, a punctat liderul AUR.

A influențat negativ filiala

El a spus că aportul lui Șoșoacă nu a fost unul constistent în campania electorală. Acest lucru a fost demonstrat de faptul că la Iași nu a reușit un scor mai bun decât multe din județele din jur.  “Deci prezența ei acolo nu a influențat pozitiv dramatic filiala. Eu aș spune chiar că influența a fost negativă și colegii puteau obține mai mult”, a susținut acesta.

“Circul mediatic de acum era unul predictibil, victimizarea și alte tehnici ieftine de manipulare. Nu ne influențează cu nimic, ce e val ca valul trece. Există tentația presei sau a unor formatori să creadă că pot influența deciziile în interior partidelor, cunoaștem mecanismele, avem oamenii pregătiți ca să neglijeze total ce se întâmplă în presa antinațională.(…)”, a spus el.

Acesta a explicat că AUR se afla în campanie la peste 5%, adică peste pragul electoral.

Când discutați cu ea să îi cereți nume și prenume și verificați tot ceea ce afirmă căci peste 90% din informații nu sunt veridice, dar le spune cu așa fermitate și convingere că pare sigură treaba”, a conchis el.