Rezultatele analizelor FBI, în urma scolicitării DIICOT sunt aștepate în cursul acestei săptămâni. Se va afla astfel în sfârșit dacă oasele aparțin sau nu Luizei iar procurorii vor putea sa-l acuze oficial pe Gheorghe Dincă și de această crimă, în cazul în care se confirmă că oasele trimise aparțin fetei.

Pe de altă parte familia Alexandrei Măceșanu nu mai are încredere în probele strânse la dosar. Avocatul familiei va contesta la DIICOT raportul privind expertiza medico-legală antropologică în privința fragmentelor osoase și dentare găsite la casa lui Dincă dar și raportul asupra materialului genetic.

Iubitul Alexandrei a fost de asemenea audiat în secret de procurori. Și cuscrul lui Dincă a fost audiat după ce a povestit cum fiul cel mare al lui Dincă i-a adus acasă fete și apoi le-a trimis în Italia.

Gheorghe Dincă se află în prezent în arestul central însă va fi mutat, cel mai probabil, zilele acestea. Magistraţii au decis săptămâna trecută prelungirea mandatului său cu încă 30 de zile, după cum a anunţat avocatul lui Dincă.