Adevărul din spatele căsniciei lui Pepe! Artistul a fost suprins, de-a lungul timpului, în compania altor femei iar fotografiile făcute la acel moment ridică mari semne de întrebare legate de echilibrul din interiorul cuplului. Jurnaliștii de la Cancan au rememorat, mai multe espisoade care, susțin ei, prevesteau divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Primul moment vizibil s-a consumat în vara anului 2016. Atunci, Pepe și Raluca au au petrecut alături de câțiva prieteni în unul dintre localurile cunoscute din Capitală, Fumetto. La un moment dat, Raluca a părăsit val-vârtej petrecerea, părând extrem de deranjată de atitudinea soțului. Pepe a interacționat fără prea mari menajamente cu câteva tinere care nu ar fi ținut cont de faptul că artistul este însoțit de superba lui soție. Raluca a decis să îl lase pe Pepe la petrecere și ar fi plecat nervoasă către casă. Pepe ar fi fugit după soția lui și a încercat să o întoarcă din drum. Toată scena a fost suprinsă în imagini.

 

Peste doi ani, în 2018, a fost observat singur în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral. Pepe s-a relaxat alături de câțiva prieteni în Nuba Mamaia. Artistul s-a „anturat” cu două tinere, cu care s-a întreținut preț de câteva minute, făcând abstracție de restul petrecăreților din jur.  La doar patru luni distanță Pepe și Raluca Pastramă au fost protagoniștii unui alt moment tensionat. În luna noiembrie a anului 2018, cei doi au fost surprinși într-un local din Capitală. Din câte se pare, o cină romantică s-a transformat rapid într-o discuție extrem de aprinsă. Gesturile artistului au lăsat de înțeles că cei doi ar fi avut parte de un alt moment tensionat. Cu toate aceastea, în momentul în care Raluca și Pepe au părăsit locația, au afișat o atitudine extrem de relaxată. Mai mult decât atât, artistul a ținut să facă un gest mai puțin așteptat. Crezând că nimeni nu-l vede, la ieșirea din restaurant, Pepe a ”controlat” posteriorul Ralucăi.

(sursele foto: Cancan)