Cum a fost surprins Toni Iuruc de 1 martie?

Divorțul de Simona Halep pare să fi lăsat urme asupra lui Toni Iuruc. Afaceristul în vârstă de 44 de ani a pus câteva kilograme în plus după despărțirea de Simona Halep. Acum a fost surprins într-o ipostază inedită pe data de 1 martie.

Imaginile sugerează în primă instanță că acesta și-a găsit o nouă parteneră după despărțirea de fostul număr 1 mondial al tenisului feminin. Însă lucrurile nu stau chiar așa.

Pe 1 martie, Toni Iuruc a fost observat în Piața Dorobanți, unde a achiziționat un buchet de flori de primăvară. Cu toate că nu era singur, fiind însoțit de prietenul său apropiat, Bogdan Voina, fost sportiv de performanță și om de afaceri, semnificația gestului său a fost subiect de speculații.

toni iuruc
SURSA FOTO: Cancan

Împreună, cei doi au părăsit florăria și au urcat în mașina lui Bogdan Voina, plecând către zona Băneasa.

Nu putem decât să presupunem că buchetul de flori achiziționat de Toni Iuruc era, de fapt, destinat partenerei lui Bogdan Voina, pentru că a ajuns la acesta din urmă, transmite Cancan.

Simona Halep și Toni Iuruc au decis, de comun acord, să meargă pe drumuri separate

Căsnicia tumultuoasă dintre Toni Iuruc și Simona Halep s-a încheiat după doar un an de zile de la cununia civilă din septembrie 2021. Momentul a fost urmat de o petrecere fastuoasă la Mamaia. De atunci, Iuruc a trecut printr-o transformare vizibilă, iar relația sa cu Halep pare să fi lăsat urme profunde asupra lui.

În august 2022, Simona Halep era în turul I de la US Open, era măritată și ocupa locul 7 în clasamentul WTA. Apoi, a venit ghinionul peste ea. În noiembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc urmau să spună „da” în fața lui Dumnezeu, destinul, însă, a avut alte planuri pentru ea. Cei doi au decis, de comun acord, să meargă pe drumuri separate.

Divorțul lor a fost unul discret. Amicii lor au zis atunci că mariajul lor s-ar fi destrămat din cauza distanței. Aparent, Simona Halep era prea des plecată din România, așa că nu putea petrece prea mult timp cu soțul ei. Cei doi au mers în într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au înrăutățit, iar cei doi au decis să divorțeze.