S-a aflat cu cine s-a iubit Pepe! Detalii din trecutul lui aer indică că nu ar fi vorba de niciuna dintre cele două soții. Adică nu e nici fosta nevastă – Oana Zăvoranu, dar nici actuala – Raluca Pastramă.

Numele celei care i-ar fi furat inima lui Pepe ar fi și prima mare poveste de dragoste a cunoscutului artist. Numele ei este Dana Gheorghe, pe care artistul a iubit-o enorm. Totul s-ar fi petrecut înainte de relația cu Oana Zăvoranu. Pepe și Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert și păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc la acea vreme. Cei doi s-au dsespărțit după trei ani de relație. La acel moment, s-a spus că motivul despărțirii ar fi fost că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee, iar Dana nu mai găsea puterea să-l înțeleagă.

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, spunea Pepe după despărțirea de Dana.

Ulterior, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, Cristian și Maria.

Și Pepe a mers mai departe. Artistul a avut un prim mariaj  cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu mare scandal. Ulterior, Pepe s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă, cea care i-a dăruit două fetițe.

Acum, artistul a decis să facă un anunț șoc. El a anunțat că divorțează de soția sa, iar anunțul a fost făcut chiar de către Pepe. Potrivit acestuia, decizia a fost luată chiar de soția sa. Ea a fost cea care a ales să meargă pe un drum separat. De asemenea, Pepe a mai precizat că nu mai locuiește cu soția sa de două săptămâni. Întregul anunț a șocat lumea din showbizz.