Vlad Voiculescu și-a schimbat CV-ul. El a luat această măsură după acuzațiile că și-ar fi falsificat studiile. Avum, însă, nu mai reîultă că ar fi licențiat al WU. Se arată doar că a urmat niște cursuri. Incredibil este faptul că nu mai reiese nici că ar avea masterat. Se vede doar că a urmat un curs de 1 an.

Dezvăluirea a fost făcută pe Facebook Radu Zlati. El a fost consilier pe educație al lui Crin Antonescu.Se întâmpla în perioada când liderul PNL era președinte interimar.

“Vlad Voiculescu – Omul și-a schimbat CV-ul. Acum pare mai apropiat de realitate. Dar care realitate este cea reală? Din captură nu mai reiese că ar fi licențiat al WU, ci doar că a urmat niște cursuri; nici că ar avea masterat, ci doar că a urmat un curs de 1 an (masteratul conform Bologna este de doi ani!) numit exat așa – „Masterat”, pentru unii din Est (asta îmi aduce aminte asta de felul cum livrau universitățile franceze. în perioada interbelică, diplome și doctorate „bonne pour l’Orient”)PS Recunosc, sunt rău. Dar tot răul este spre bine – poate așa se întărește Coaliția!, a scris Zlati.

Vlad Voiculescu a fost în ultimul timp acuzat că și-ar fi falsificat studiile.

Vlad Voiculescu a luat o măsură radicală

Ulterior, ministrul Sănătății și-a publicat pe pagina personală de Facebook diploma de studii de la o universitate din Viena. Totoată, a fost publicat și un atestat privind echivalarea ei. Mai exact este vorba despre Vienna University of Economics and Business, din Austria.

Pe lângă diploma de studii, ministrul a mai publicat şi un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.

De menționat este faptul că documentul de atestare are sigla Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Leţcai.