Show-ul „Survivor România 2022” a început duminică la Pro TV și se bucură deja de un real succes în rândul telespectatorilor. De asemenea, în mediul online, imediat după ce episoadele se termină, începe Survivor: Extrashow, care oferă o porție suplimentară de aventură și este prezentată de Zanni, câștigătorul Survivor România 2021.

Zanni, ultimele dezvăluiri despre Faimoși și Războinici

Zanni a vorbit într-un interviu despre ultimele noutăți de la „Survivor România” și a făcut câteva dezvăluiri despre ce se va întâmpla cu Faimoșii și Războinicii care au ajuns în Republica Dominicană.

„E mult spus dușmani, dar sunt sigur că nu vor înțelege cu ușurință că formatul emisiunii este de așa natură încât să vrei să rămâi TU ultimul. TU te pui pe primul loc. TU. Nu altcineva. Prietenia asta și «Hai să fim o echipă» este doar o iluzie și, mai exact, este doar o mască pe care mulți o poartă, crezând că este greșit să-ți asumi faptul că îți dorești să rămâi tu ultimul, ceea ce înseamnă că vrei să-i elimini pe toți, chiar și pe cei din echipa ta.

Dorința asta este esențială pentru ultimul rămas, iar dorința asta, cel mai probabil, fără să vrei, elimină orice sentiment de prietenie”, a spus Zanni pentru Pro TV.

În ceea ce privește relația sa cu Ana Porgras și speculațiile care au apărut după ce s-a terminat sezonului 2 „Survivor România”, Zanni spune că între ei nu a fost decât o prietenie.

„N-am mai vorbit cu Ana de când s-a terminat finala. N-am fost niciodată într-o relație cu ea mai mult decât s-a putut vedea la TV. Mi-e drag de ea, n-am uitat-o și am trecut peste cele auzite sau văzute. Presa tabloidă vinde multă „găluști”. Adevărul e că sunt și mulți „pofticioși” gata să le „înfulece””, a spus Zanni despre acest subiect.

Cine sunt cei 24 de concurenți de la Survivor România 2022?

Amintim că, cei 24 de concurenți au intra în competiție începând de duminică o șansă la cei 100.000 de euro puși la bătaie și titlul de Survivor.

Cei 12 Faimoși care pornesc la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Faimoșii

Cei 12 Războinici care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Războinicii