Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă Jador, a fost descalificat de la Survivor România All Stars 2024. Deși evenimentul va fi difuzat abia joi, pe 29 februarie, acesta s-a petrecut acum ceva timp. Confirmarea a venit recent, când Jador a fost surprins în trafic în București.

Jador, surprins în trafic în București după descalificarea de la Survivor All Stars

Așadar, cântărețul a fost surprins în trafic în București. Aparent într-o dispoziție bună, acesta se afla la volanul mașinii sale când a fost filmat în Capitală. Interesant este că acest incident a avut loc cu câteva zile înainte ca el să fie oficial eliminat din emisiunea de la Pro TV.

Postările făcute de Viperele Vesele arată clar că Jador nu se mai află în Republica Dominicană. Singur în mașină, manelistul părea relaxat, zâmbind pe parcursul călătoriei cu o viteză aparent redusă.

Cu o tunsoare proaspătă și barba îngrijită, Jador purta o geacă confortabilă, potrivită pentru vremea din exterior. În ciuda traficului aglomerat, artistul părea să nu simtă nevoia să-și țină mâinile pe volan. La un moment dat, el a oprit luminile mașinii și, mângâindu-și barba, a apăsat ușor accelerația pentru a recupera câțiva metri față de mașina din față.

Cântărețul a fost exclus de colegii săi din echipa Faimoșilor

Jador, primit inițial cu entuziasm în echipa Faimoșilor, a ajuns să fie exclus chiar de colegii săi. După conflicte acerbe între membrii echipei Roșii, artistul a devenit o figură nepopulară în ochii celor din jur, ceea ce a dus la decizia producătorilor emisiunii de la Pro TV de a-l trimite acasă.

Cu toate că exista posibilitatea ca Jador să fie eliminat prin intermediul unui duel, membrii echipei Faimoșilor au decis să pună totul pe o singură carte. În urma pierderii jocului de imunitate de către Faimoși, cei nominalizați pentru duel vor fi Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu.

După duel, Moroșanu va părăsi Republica Dominicană. Astfel, el va putea să se implice în organizarea galelor DFS, cu precădere cea de la Baia Mare, programată să aibă loc peste o lună. Remarcabil este faptul că Moroșanu, care inițial voia să îi fie naș manelistului, ar fi fost cel mai vehement în susținerea excluderii lui Jador din competiția Survivor România.

Jador, rezultate slabe în Survivor România All Stars 2024

Jador, deși și-a început bine aventura în Republica Dominicană, a devenit unul dintre cei mai slabi membri ai echipei Faimoșilor pe traseu. Având dificultăți semnificative în finalizare, el a recunoscut în episoadele anterioare din Survivor că ar trebui să fie eliminat. Potrivit statisticilor, eficiența sa este de doar 37%.

O posibilă explicație pentru performanțele slabe în competiție ar putea fi relația lui cu Oana. El a recunoscut într-una dintre edițiile All Stars că femeia de care este îndrăgostit ar fi trebuit să îi fie alături în Republica Dominicană, la Survivor. Cu toate acestea, pare că înțelegerea referitoare la sosirea ei acolo s-ar fi modificat, lucru care l-a iritat pe Jador.

În plus, la un moment dat, artistul a fost chiar nominalizat la duel. Urma să lupte împotriva lui Jorge, însă regulile s-au schimbat brusc. Astfel, Jorge a fost transferat în echipa Războinicilor, în timp ce Jador a rămas în echipa Faimoșilor.