Deputatul PNL Răzvan Prișcă a vorbit despre problema momentului, întoarsă şi analizată pe toate părţile: cea a pensiilor. Liberalul spune că problema modificării Legii pensiilor a fost răstălmăcită de către propaganda PSD într-un mod abject.

„Problema modificării Legii pensiilor a fost răstălmăcită de propaganda PSD într-un mod abject. Pensii nu s-au tăiat niciodată. E o minciună care s-a rostologit de 9 ani încoace și a reușit să prindă, dar pensii în România nu s-au tăiat niciodată”, a precizat Prişcă pentru DCNews.

Nu se atinge nimeni de majorarea punctului de pensie

Deputatul PNL a subliniat că toată lumea, de la preşedintele Iohannis şi până la ultimul liberal, a explicat clar că majorarea punctului de pensie, prevăzută în legile în vigoare, va rămâne neschimbată.

„De la președintele Klaus Iohannis până la ultimul militant al PNL-ului din țară, s-a spus clar că nu se va atinge nimeni de majorarea punctului de pensie, așa cum este prevăzută ea în legile în vigoare. Lucrurile astea sunt clare, dar propaganda mincinoasă a PSD-ului face mult rău tocmai oamenilor simpli care se tem pe bune”, a mai declarat liberalul.