Adrian Cuculis, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, a avut o reacție explozivă la auzul celor spuse de fata lui Victor Socaciu. Soția îndrăgitului cântăreț a susținut că acesta a încetat din viață în urma unei infecții nosocomiale, după ce se internase pentru un drenaj la plâmâni, post-COVID-19. Fata lui, în schimb, a spus că nu poate da vină pe spital sau pe cadrele medicale pentru moartea tatălui ei. Ana Maria Socaciu a subliniat că este conștientă că în spitalele românești există bacterii nosocomiale, ce pot agrava starea de sănătate a pacienților.

„A fost simptome când a fost infectat cu COVID, dar nu atât de grave. Plămânii i-au fost afectați într-o măsură destul de mare. Se știe că în spitale sunt infecțiile nosocomiale”, a spus Ana Maria Socaciu pentru jurnaliștii de la Sala Palatului.

Avocatul, însă, a rămas șocat la cele auzite. El a arătat că este halucinant să spui așa ceva, exprimându-și speranța ca cele două femei își vor da seama mai tărziu că, de fapt, această stare de “normalitate” l-a omorât pe Victor Socaciu.

Vă îndrum pe toți să nu acționati așa

„Declaratia socanta(dupa mine) data de catre Ana Maria, fata raposatului cantaret Victor Socaciu , este in mod clar o expresie evidenta a traumei prin care a trecut si va indrum pe toti sa nu actionati asa.

Mai pe scurt, aceasta a declarat si citez:

“Nu pot sa dau vina pentru moartea tatălui meu pe spital sau medici, eu am avut doua cezariene si toată lumea este conștientă că în spitalele românești există bacterii nosocomiale.”

Este halucinant sa spui asa ceva si repet sunt sigur ca isi vor da seama mai tarziu ca de fapt aceasta stare de “normalitate” , l-a omorat pe Socaciu.

Am spus treaba asta de la bun inceput ca decesele au fost provocate prin infectii oportuniste deschise de infectiile nosocomiale.

Oamenilor!! Iccj printr-un puseu de sinceritate, la inceputul acestui an, a stabilit ca reprezinta caz de malpraxis medical , infectarea pacientului cu nosocomiala. Raspunderea directa a spitalului, directorului medical si managerului. Normalitatea nu este asta si va spune unul care a trecut prim aceasta “normalitate” de sute de ori profesional si din pacate si personal”, a spus Adrian Cuculis, pe pagina sa de Facebook.