Liviu Dragnea a fost marcat de perioada în care a stat în închisoare. Acesta a declrat recent că sistemul de penitenciar din România este nul greșit, iar închisorile sunt ca în Evul Mediu.

”În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiune. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu”, a declarat fostul lider PSD.

Totodată, Dragnea a mai adăugat că a avut parte de nenumărate abuzuri, a stat în izolare timp de nouă luni și ieșea afară doar când era seară, fără a putea vedea lumina zilei.

”Au fost o serie de abuzuri asupra mea. Nouă luni am stat la izolare. Ieşeam într-o zi doar 50 şi ceva de minute. Dar nu când era soare, ci seara”, și-a continuat Dragnea discursul, dezamăgit de condițiile de detenție.

După ce a ieșit din închisoare, Dragnea a declarat că va munci la firma fiului său, iar într-un interviu acordat postului tv Realitatea Plus în urmă cu câteva zile, fostul lider PSD a vorbi și despre resursele sale financiare pe termen scurt și mediu, subliind faptul că salariul Irinei Tănase este și el important.

”Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame!”, a punctat fostul demnitar.

Câți bani încasează Irina Tănase 

În ceea ce privește activitatea Irinei Tănase, aceasta  a absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, primind autorizație pe 29 iulie 2019 și și-a deschis o firmă de consultanță.

Totuși, în toamna anului trecut, însă, Irina Tănase a ieșit din branșa mediatorilor, pe site-ul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”.

Potrivit informațiilor obținute de fanatik.ro, iubita lui Liviu Dragnea a fost nevoită să se reorienteze, așa că pe data de 10 decembrie 2020, Irina Tănase și-a deschis o firmă care are ca obiect ”activități de consultanță pentru afaceri și management”.

În ceea ce privește veniturile încasate, sursa citată arată că pentru anul 2020, firma Irinei a adus un profit de 20.082 lei, ceea ce înseamnă enorm în contextul în care societatea respectivă a fost înregistrată oficial pe 10 decembrie 2020. Practic, în doar trei săptămâni, 10 decembrie – 31 decembrie 2020, adică și cu sărbători incluse, logodnica lui Liviu Dragnea a reușit să câștige echivalentul a 4000 de euro.