De ce a vrut Horațiu Mălăele să fugă din România? Actorul face dezvăluiri: Era o situație grea

Horațiu Mălăele, în vârstă de 69 de ani, a traversat o perioadă mai dificilă în viață în urmă cu 30 de ani. Erau momentele finale ale regimului comunist în România iar îndrăgitul actor se gândea să părăsească țara.

„A fost doar un gând, născut într-o situație grea. Am simțit doar că nu se mai putea. Nu am apucat să-l dezvolt. Și nici să-l pun în practică…nu pot ști cum mi s-ar fi schimbat viața!”, a declarat Horațiu Mălăele pentru impact.ro

Horațiu Mălăele a trăit o copilărie dificilă

Amintim că Horațiu Mălăele a povestit anterior cât de mult s-a chinuit familia lui când era copil.

„Copii fiind, eram inconștienți, dar, după aceea, când ne-am mai deșteptat și am început să punem urechea la spusele părinților, am aflat că, de fapt, copilăria noastră a locuit într-o cruntă sărăcie. Mai târziu, ne-am îngrozit de-a binelea, pentru că, la venirea comuniștilor, cele două familii – a tatălui și a mamei – erau considerate chiabure. Deci niște oameni avuți.

Dar cum, nu înțeleg, pentru că eu am copilărit în casele lor, iar acestea erau niște case dărăpănate, cu pământ pe jos. Comuniștii nu s-au sfiit totuși să le ia casele, vitele și tot ce aveau. Dar ei au fost atât de mândri, că nu au vrut să lucreze la colectiv pe pămîntul lor. Să-i obligi să muncească pe propriul pământ furat era o aiureală, semăna a blestem, o formă de cinism fără seamăn.

Și atunci, moșul meu din partea tatălui nu a mai muncit deloc, iar celălalt, din partea mamei, mergea pe jos 11 kilometri în fiecare zi, undeva la Motru, să fie paznic de noapte la un garaj”, a povestit actorul, într-un interviu pentru VIVA!.

Sursă foto: Dreamstime