Finul lui Klaus Iohannis, Marius Vecerdea, l-a adus la judecată pe Ion Ţiriac, după ce marele tenisman a câștigat alegerile de la Federaţia Română de Tenis. Verdencea este supărat după ce a pierdut alegerile și acuză implicaţii politice în organizarea alegerilor, scrie Antena3.ro.

Ion Țiriac spunea acum o săptămână că Vecerdea s-a folosit de faptul că e finul preşedintelui Klaus Iohannis pentru a împiedica activitatea federaţiei.

”Dacă aș ști ce s-a întamplat, aș spune. Nu am înțeles nici 1% din termenele juriride, se pare că e un cetățean american și de 4 ani dă în judecată Federația de Tenis din orice motiv, eu am treabă. S-a ales democratic, că eram în sală când s-a ales. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu înțeleg și sa fiu sincer, dumneavoastră credeți că chiar mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte și ne dă în judecată, nu mă interesează”, spune Ion Țiriac.

Marius Verdencea îl acuză pe Țiriac că nu a respectat legea și are o agresivitate incredibilă.

”Dumnealui nu are nicio funcție la tenis, până la sentință el nu poartă calitatea de presedinte. Nu am să cred niciodată că într-o țară europeană doar apariția unui unui tătuc, unui aproape dictator, așa cum chiar în primul discurs după adunarea generală a ținut să precizeze într-o formă foarte interesantă Țiriac, nu cred că instanțele de judecată vor reacționa doar la apariția unui nume, unui om care nu respecta legea. Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă”.

”Toată lumea s-a strâns în jurul „Tătucului”, care a pus mâna pe federaţie. Foarte bine, dar sunt probleme mari legate de această Adunare Generală care este nestatutară. Instanţa va dovedi acest lucru, pentru că se va merge în instanţă. Şi la nivelul vicepreşedinţilor este o mare problemă. Există o sincopă în lege, care a fost lăsată intenţionat pentru a lăsa calea unor găşti să dicteze tot ce înseamnă în federaţiile sportive naţionale şi, deci, în aproape tot sportul românesc. Aceşti indivizi au acaparat FRT şi se caţără pe succesul Simonei Halep şi al naţionalei de fete a României”.