„Pe anul 2018, din totalul de 103 sedințe de plen simple și comune, a condus 2 ședințe simple și 4 ședinte comune. Pe anul 2017, din totalul de 114 de ședinte de plen comune și simple, a condus 6 ședințe simple și 8 ședințe comune. Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 de ședințe, din ultimii doi ani, dl Dragnea și-a exercitat functia de președinte al Camerei, pentru care primește indeminizatie, in doar 20 de ședințe, procentul participării acestui domn este de 9,2% din totalul ședințelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului”, susține Gigel Știrbu într-un comunicat de presă.

Potrivit aceluiași comunicat, Gigel Știrbu susține că președintele PSD este preocupat să plătească polițe și să remanieze miniștrii în fiecare lună. 

„El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat miniștri la fiecare lună, find, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume avâd un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese”, mai spune acesta.

„Pe anul 2018, din totalul de 103 sedințe de plen simple și comune, a condus 2 ședințe simple și 4 ședinte comune. Pe anul 2017, din totalul de 114 de ședinte de plen comune și simple, a condus 6 ședințe simple și 8 ședințe comune. Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 de ședințe, din ultimii doi ani, dl Dragnea și-a exercitat functia de președinte al Camerei, pentru care primește indeminizatie, in doar 20 de ședințe, procentul participării acestui domn este de 9,2% din totalul ședințelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului”, susține Gigel Știrbu într-un comunicat de presă, potrivit Neewsweek.

Potrivit aceluiași comunicat, Gigel Știrbu susține că președintele PSD este preocupat să plătească polițe și să remanieze miniștrii în fiecare lună. 

„El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat miniștri la fiecare lună, find, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume avâd un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese”, mai spune Gigel Știrbu .