Cazul Caracal stă pe un butoi cu pulbere. Este aproape de a exploda un nou scandal. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, vine cu acuzații extrem de grave la adresa anchetatorilor. Au fispărut probe cheie din dosar.

”Nu știu cine e mulțumit de această anchetă, poate doar DIICOT. Am rugat organele de conducere de la DIICOT, sunt foarte doamne acolo, sunt mame de copii, văd mai mult o preocupare ca să arate cât de frumoși și destepți sunt dânșii și toți ceilalți au o problemă”, a tunat Tonel Pop. .

Avocatul familiei Melencu nu s-a oprit aici. A continuat șirul acuzațiilor și spune că există un mare semn de întrebare în acest dosar. “De când a plecat acest dosar al Luizei, a plecat în mod negativ nu altfel. Vreau să spun că acum DIICOT Central nu are probele judiciare pe care le-au avut cei care au cercetat dispariția Luizei. Ni s-a comunicat că DIICOT Craiova nici măcar nu a primit dosarul cu probe.  Nu știu ce s-a întâmplat, dar se confirmă că și Vasilescu niște probe, care la acest moment nu se mai confirmă că sunt în dosarul mare al DIICOT Central. E o nebuloasă”, a spus Tonel Pop, conform Antena 3.

Cazul Caracal a explodat acum mai bine de o lună, atunci când Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. .