David Gail, care a jucat în Beverly Hills 90210, a murit

David Gail, un actor cunoscut pentru aparițiile sale în seriale precum „General Hospital” și „Beverly Hills 90210”, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani. Anunțul trist a fost făcut de sora sa, Katie Colmenares, care a confirmat decesul actorului pe Instagram într-o postare emoționantă sâmbătă.

Ea a scris: „De abia dacă a fost o zi în viața mea în care să nu fi fost alături de mine. Întotdeauna sprijinul meu, întotdeauna cel mai bun prieten, gata să înfrunte orice și pe oricine alături de mine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Colmenares (@colmenareskatie)

Cauza exactă a morții nu a fost încă dezvăluită public, conform informațiilor furnizate de New York Post. David Gail a avut roluri notabile în seriale precum „Port Charles”, în care a interpretat personajul Joe Scanlon, și în „Beverly Hills 90210”, în care a jucat rolul lui Stuart Carson. De-a lungul carierei sale, el a fost prezent și în alte producții TV, printre care „Robin’s Hoods”, „Savannah”, „The Round Table” și „JAG”.

Actorul Joe E. Tata a murit

Într-un eveniment tragic petrecut cu puțin mai mult de un an în urmă, un alt actor din celebrul serial a părăsit lumea noastră. Joe E. Tata, recunoscut pentru interpretarea rolului lui Nat în serialul „Beverly Hills 90210”, a încetat din viață. S-a întâmplat în august 2022, la vârsta de 85 de ani.

Conform informațiilor furnizate de The Independent, actorul a luptat cu boala Alzheimer timp de peste patru ani înainte de a trece în neființă.

Joe E. Tata a devenit un nume cunoscut în rândul fanilor datorită interpretării sale remarcabile în serialul „Beverly Hills 90210”. El a interpretat rolul lui Nat Bussichio între anii 1990 și 2000. Contribuția sa la industria cinematografică a fost remarcabilă. Vestea trecerii sale a fost primită cu regret și nostalgie de către comunitatea cinematografică și fani.

Shannen Doherty are probleme de sănătate

Din același searial, actrița Shannen Doherty trece și ea prin momente dificile. Ea suferă de cancer și face tratament. Înainte de Revelionul 2024, ea a povestit că s-a recuperat complet.

„Anul acesta este vorba doar despre a fi incredibil de recunoscători că suntem aici și că putem petrece timp cu oamenii care ne sunt alături la bine și la rău, care nu ne părăsesc, care ne iubesc necondiționat, care au aceleași convingeri, principii morale și standarde și oameni care au caracter. Sunt atât de recunoscătoare într-adevăr că sunt aici”, a spus Doherty.

„Am reușit chiar să-mi programez tratamentul oncologic în așa fel încât să mă recuperez complet de Crăciun”, a continuat Doherty.

Actrița a urmat un tratament pentru cancer în ultimii opt ani.