Robert Pitt s-a alăturat echipei manageriale încă de la finalul anului trecut, iar alături de Iuliana Buşcă şi Andreea Enescu, se va ocupa de dezvoltarea companiei la nivel local, începând cu 1 februarie 2018. În ultimele 14 luni, activitatea locală a CTP a fost coordonată de Ana Dumitrache, fost director în cadrul BCR, care pleacă din companie din 1 februarie 2018.

Robert Pitt se va concentra cu precădere pe coordonarea mai multor departamente: Resurse Umane, IT, Juridic, Control și Construcții, Proiectare, Autorizații și Achiziții, iar în paralel va lucra alături de echipa locală în cadrul diferitelor proiecte de dezvoltare de noi construcții, care se desfășoară în toată țara. Robert Pitt are 47 de ani și o diplomă în studii economice obținută la Universitatea din Dublin. Are o vastă experiență profesională în cadrul unor importante companii internaționale, unde a ocupat funcții de conducere: Property Director în cadrul Lidl Irlanda și Irlanda de Nord, precum și Director de Operațiuni pentru Lidl Republicile Cehă și Slovacă. A petrecut opt ani ca Director de operațiuni și CEO al corporației internaționale Tesco, iar cea mai recentă poziție a fost cea de CEO al companiei Independent News & Media PLC, cu sediul în Irlanda, la Dublin.

 

“În acest moment avem 350 de angajați și avem în plan dublarea portofoliului internațional și atingerea a 10 milioane metri pătrați până în 2022. Robert Pitt vine cu o experiență considerabilă și cu determinarea necesară pentru a contribui major la creșterea companiei. Consider că implicarea și atitudinea sa pozitivă vor ajuta CTP din punct de vedere operațional”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și Country Head al CTP România.

Planul investitorului prevede creşterea portofoliului local cu 300.000 mp în acest an. În 2018 este programată livrarea a circa 236.000 mp lângă Bucureşti. CTPark Bucharest se construiește o clădire de 50.000 mp cu finalizare estimată pentru trimestrul unu sau trimestrul doi din 2018, în CTPark Bucharest West sunt în construcţie trei depozite cu o suprafaţă totală de  175.000 mp  a căror finalizare este programată între trimestrul întâi şi trimestrul al treilea din 2018, iar în CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park) a fost începută, la finalul lui 2017, prima etapă de dezvoltare a circa 11.000 mp de noi spaţii de depozitare ce au ca termen de livrare ultima parte a acestui an. De asemenea, în cursul acestui an vor fi terminate lucrările de modernizare din parcul logistic situat în localitatea Chiajna (fostul Phoenix Logistics Center), care a fost achiziţionat de CTP în 2017 şi integrat în CTPark Bucharest. Pentru anului, CTP are prevăzută şi finalizarea dezvoltărilor demarate în parcurile din Timișoara si Cluj, precum și continuarea dezvoltării parcului de la Pitești.

Până în 2019, CTP şi-a propus atingerea unei suprafețe închiriabile totale de 1,5 milioane metri pătrați, la nivel național.