Astfel, la 30 septembrie, veniturile totale obtinute de banca au fost de 750 mld. lei, cu 14% mai ridicate decit cele realizate i tot anul trecut si cu 54,6% mai mari decit cele aferente perioadei similare a anului 1999. si profitul net este foarte bun, de 179 mld. lei, fata de 127 mld. lei i 1999 si 78,6 mld. lei la 30.09.1999.
Evolutia valorii contabile a unei actiuni este prezentata i graficul alaturat; scaderea iregistrata la sfirsitul lunii septembrie se datoreaza majorarii capitalului social.
Societatea are un indicator PER foarte bun, de 2,08 i septembrie, recomandind astfel investitia i aceste valori mobiliare care au adus i fiecare an investitorilor cistiguri sub forma de dividende sau de actiuni distribuite cu titlu gratuit.
Referitor la cealalta banca listata la Bursa, Banca Turco-Romina, este posibil sa asistam la o crestere semnificativa a cursului i viitorul apropiat, i perspectiva transferului pachetului majoritar de actiuni. Desigur, aceasta reprezinta numai o supozitie, isa investitiile cu grad de risc ridicat pot aduce satisfactii pe masura – timpul va dovedi acest lucru.