Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat a informat că accidentul a avut loc în jurul orei 02.200 şi că la faţa locului au fost trimise 15 maşini de intervenţie.

La bordul autocarului se aflau cel puţin 30 de persoane, printre care şi copii.

În urma accidentului, cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite.

Toţi cetăţenii ucraineni din autocar au fost transportaţi la spitale din Bucureşti pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, duminică dimineaţa, în jurul orei 8,30, traficul rutier este în continuare întrerupt pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Bucureşti, din cauza accidentului în care a fost implicat un autocar.

Se circulă deviat, de la kilometrul 64 al autostrăzii (nodul rutier Lehliu) pe DN3, pe sensul de mers către Bucureşti, până la preluarea autocarului de la locul producerii accidentului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe A2 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autocar.

Persoanele rănite în accident au fost transferate la spitale din Bucureşti.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminică dimineaţă, la Realitatea tv, că este vorba despre spitalele Bagdasar-Arseni, Pantelimon, Grigore Alexandrescu, Floreasca şi Universitar.

În accidentul petrecut în judeţul Călăraşi au murit două persoane, una dintre acestea fiind o fată de 17 ani, după cum a precizat dr. Raed Arafat.

Potrivit acestuia, în prezent, toate victimele accidentului se află sub investigaţii medicale, două persoane fiind în stare critică.

SURSA: Agerpres