Teo Trandafir a plecat în vacanță

Teo Trandafir nu va mai fi o perioadă pe micile ecrane. Vedeta a plecat în vacanță pentru a se relaxa și a ales o destinație departe de București. Mai precis, ea a mers în satul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

Vedeta a petrecut câteva zile la un resort de lux din acest sat. Proprietarii au primit-o cu brațele deschise și au făcut și câteva fotografii cu Teo Trandafir.

Cei care dețin resortul au publicat imaginile pe Facebook. Alături de ele au precizat că s-au simțit onorați ca vedeta să le treacă pragul.

Teo Trandafir
SURSA FOTO: Facebook

Emisiunea Teo Show nu se află în grila de toamnă

Emisiunea lui Teo Trandafir nu se află momentan în grila de toamnă. Anterior, emisiunea a suferit modificări în ceea ce privește ora de difuzare.

Inițial, emisiunea se transmitea după-amiaza de luni până vineri. Ulterior, emisiunea lui Teo Trandafir a fost mutată în week-end.

După această modificare a mai venit încă una. Înainte de scoaterea din grilă, aceasta se mai difuza luni și marți de la orele 23:00.

Reprezentanții Kanal D au spus pentru paginademedia.ro că emisiunea se află într-o pauză. Postul turcesc a mai spus că sunt în căutare de noi abordări.

„Emisiunea Teo Show se afla într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e ai firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au spus oficialii Kanal D pentru sursa menționată.

Teo Trandafir a făcut numeroase gafe în carieră

Vedeta s-a bucurat de o carieră de succes în televiziune care se întinde pe mai mulți ani.

Încă de la primele apariții televizate, s-a făcut plăcută publicului prin personalitate și profesionalism.

În mod surprinzător, s-a confruntat și cu momente umilitoare și a comis numeroase gafe. Totuși, aceste experiențe jenante nu au descurajat-o, ci doar au contribuit la modelarea ei în profesionistul experimentat care este astăzi.

Ea a povestit recent un incident stânjenitor din trecutul ei. Cu o anumită ocazie, ea invitase un doctor ca invitat special, dar acesta nu a putut ajunge la platou. În schimb, un coleg i-a ținut locul, însă ea nu a fost informată în prealabil despre această schimbare. Din fericire, invitatul ei înlocuitor a gestionat situația incomodă cu tact și eleganță.