Doliu în lumea modei! A murit Adina Junc

Doliu în lumea modei! Creatoarea de modă Adina Junc s-a stins din viață vineri, pe 12 aprilie, la doar 50 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu o boală nemiloasă: cancerul. Anunțul a fost făcut de către apropiații săi pe rețelele de socializare.

„Cu designerul Adina Junc am avut câteva colaborări superbe. (…) Astăzi Adina trece în Infinity şi suferinţa din ultima perioadă s-a stins! Un om minunat care şi-a văzut mereu de treabă, un profesionist desăvârşit! Dumnezeu să te ţină în braţele Sale draga mea prietenă!”, a scris Marius Molan pe Facebook.

Adina Junc a absolvit Facultatea de Arte Vizuale la Universitatea din Oradea. Primul atelier l-a deschis în anii 2000. Creațiile sale au uimit publicurile de la prezentările de modă atât din țară, cât și din străinătate.

Adina Junc a conceput costume pentru spectacolele actorilor de la Teatrul Regina Maria din Oradea, Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara și Teatrul Metropolis din Capitală. În anul 2015, designerului i s-a acordat un premiu pentru realizările sale în cadrul Galei Femeilor de Succes din Bihor.

A murit medicul Ștefan Veliceasa

Și lumea medicală este în doliu, după ce doctorul Ștefan Veliceasa s-a stins din viață, la doar 41 de ani.

Medicul de familie, originar din Suceava, pare să fi fost răpus de un accident vascular cerebral.

Ramona Lăzuran, o apropiată a doctorului, a relatat că acesta ar fi suferit un AVC în timp ce conducea mașina în București.

Ea a menționat că nu avea cunoștință despre vreo problemă de sănătate a acestuia și că nu a reușit să ia legătura cu familia lui.

Prietena medicului a adăugat că mama acestuia suferea de o boală incurabilă de mulți ani, iar medicul a fost cel care s-a ocupat de îngrijirea ei în ultimii ani.

Ramona Lăzuran a subliniat că trecerea prin trei infectări cu COVID, tratament cu citostatice și alte probleme de sănătate au fost extrem de grele pentru medic.

Nu în ultimul rând, ea l-a descris pe medic ca fiind un profesionist cu o pregătire extraordinară, dedicat domeniului său medical și implicat în cercetare științifică. Mai multe puteți citi aici.

Ștefan Veliceasa
Ștefan Veliceasa/SURSA FOTO: realitatea.net