Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Mircea Berceanu, a numit-o joi, 12 martie 2009, în funcţia de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pe Dorina Tiron.

“Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale este prioritatea zero pentru mine. Între ministru şi CNADNR nu trebuie să existe verigi intermediare, astfel încât numeroasele probleme cu care se confruntă Compania să ajungă imediat la mine, iar eu personal voi încerca să le rezolv rapid”, a declarat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, la învestirea în funcţie a directorului CNADNR.

“Vom găsi în scurt timp o formulă prin care Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să devină mult mai eficientă şi mai coerentă. Pentru mine, contează calitatea profesională a angajaţilor şi utilizarea lor cât mai eficientă în domeniul pe care îl gestionează”, a precizat Radu Berceanu.

Desemnarea directorului general al CNADNR este fundamentată pe o analiză detaliată a activităţii desfăşurate anterior de către inginerul Dorina Tiron.

Noul director general al CNADNR a mai ocupat această funcţie în perioada 2006 – 2007.

Dorina Tiron a absolvit, în anul 1986, Facultatea de Construcţii, Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, din cadrul Institutului Politehnic Iaşi, şi lucrează, din anul 1994, în cadrul Direcţiei Regionale Iaşi a CNADNR.

Între anii 2003 şi 2006, Dorina Tiron a fost director regional al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, iar în perioada 1999 – 2003, a avut funcţiile de director tehnic şi director general al acestei Direcţii.

Dorina Tiron a fost, din 2007 până în prezent, director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.