Această aplicație se adresează managerilor și profesioniștilor în vânzări care doresc să controleze permanent procesul de vânzare, să aibă acces rapid la toate informațiile despre clienți și despre oportunitățile de business.
„Ideea acestei aplicații a plecat de la angajamentul nostru de a furniza soluții inovatoare și cu impact în activitatea managerilor și antreprenorilor români. Soluția de CRM a Microsoft este foarte populară în rândul diviziilor comerciale din companii și cererea pentru o soluție dedicată pe smartphone este acum satisfăcută printr-o ofertă accesibilă pieței românești”, a declarat Nicu Aleman, Managing Partner al Aleman Consulting.
 Lansarea oficială are loc după o jumătate de an de lucru intens și testări. „Prin aplicația mobilă creată, Aleman Consulting a adus un plus de valoare soluției Microsoft Dynamics CRM. Accesul la informație de oriunde, de pe o tabletă sau de pe un smartphone, chiar și fără conexiune la Internet devine un avantaj competitiv în business. Mobilitatea este unul din principalele trenduri ale industriei soluțiilor pentru managementul afacerii, iar CRM-ul este la rândul său printre prioritățile executivilor de astăzi", a completat Dan Vasile, specialist în soluții Dynamics CRM în cadrul Microsoft Romania.
Convergent Mobile CRM reprezintă la ora actuală una dintre cele mai bune oferte din punctul  de vedere al raportului funcționalitate – preț, atât în România, cât și la nivel internațional.
Aplicația rulează în trei ediții: Free, Business și Enterprise. Varianta Enterprise este disponibilă sub formă de abonament, costă 2,99 euro/utilizator/lună sau 65 de euro pentru o licență permanentă, are funcționalități avansate de management, editare/adăugare de informații și livrează rapoarte personalizate.
„Investiția totală în noua aplicație se ridică la 25.000 de euro și ne așteptăm ca în primul an să avem peste 300 de utilizatori ai edițiilor Business sau Enterprise”, a adăugat Nicu Aleman.
Aplicația este special creată pentru cei care doresc să fie în contact cu oportunitățile de business, să-și crească vânzările și indiferent de volumul de activități derulate zilnic să nu uite niciodată de vreun client potențial sau existent. La momentul lansării, Convergent Mobile CRM este disponibilă pentru Windows Phone 8 și pentru iPhone.