Gândit special pentru a face față noilor provocări cu care se confruntă omenirea, AVIR800 combină funcții menite să proteje sănătatea și să confere siguranță. Este ideal pentru a îndeplini cerințele obligatorii de igienă, turnicheții având un dispozitiv încorporat pentru dezinfectarea mâinilor.

De asemenea, turnicheții sunt prevăzuți cu termometru și termocameră și măsoară temperatura celor care trec prin ei. Accesul este permis doar după ce sunt îndeplinite aceste două condiții (dezinfectarea mâinilor și măsurarea temperaturii). În cazul nerespectării acestor parametri sistemul intră în modul „alarmă” și restricționează accesul în incintă.

Un alt amănunt important îl reprezintă faptul că AVIR800 este compatibil cu toate sistemele de control acces. De la laboratoare medicale la parcuri de distracții, de la bucătării de restaurante la transport public sau la unități producătoare de alimente, de la clădiri de birouri la fabrici sau săli de sport, AVIR800 este soluția momentului pentru un control al accesului care să asigure un triaj optim (din punct de vedere igienă și temperatură) al persoanelor care intră în anumite spații, în special cele aglomerate.

AVIR800 este un turnichet de ultimă generație:

  • Fabricat din oțel inoxidabil
  • Prevăzut cu 2 rezervoare pentru lichid dezinfectant având fiecare capacitate de 5L (opțional capacitatea poate fi mărită cu rezervoare de diferite mărimi și volume)
  • 1L de dezinfectant permite 100 treceri
  • Funcționează cu dezinfectant lichid (nu este recomandat dezinfectantul gel)
  • Operează la temperaturi între -20 și +68 grade Celsius.

Algoritmul de acces poate fi ajustat în funcție de cerințele clientului, pe baza ordinelor primite de la unitatea de control sanitar și/sau sistemul de control acces și termometru.

În caz de urgență sau pană de curent, brațele turnicheților se rotesc liber pentru a permite trecerea rapidă.

Adaptabilitatea este una dintre calitățile produsului AVIR800, un produs născut special pentru a conferi mai multă siguranță și încredere, astfel încât viața și calitatea ei să se apropie cât mai mult de normalul la care visăm să ne întoarcem cu toții, făcându-ne totodată să ne simțim pregătiți să facem față noilor provocări.

  • Termoscanerul de la Came, o soluție multifuncțională pentru controlul accesului, care măsoară temperatura, recunoaște fața și prezența măștii.

Cu ajutorul acestui Termoscaner, cine intră este în siguranță, cine lucrează este protejat.

Aadaptat perfect vremurilor pe care le trăim, termoscanerul  asigură controlul accesului în spațiile frecventate de un număr mare de persoane (clădiri de birouri, săli de sport, instituții publice, unități sanitare) și este, totodată, o etapă esențială cu componentă de triaj epidemiologic.

Întrucât, conform reglementărilor în vigoare generate de pandemia de COVID-19, cine intră în spațiile publice închise trebuie să poarte mască și să aibă temperatura corpului mai mică de 37.3 ºC, Came a creat această soluție versatilă, cu funcție de recunoaștere facială și a purtării măștii, soluție care poate fi rapid instalată atât pe turnicheți, cât și pe ușile automate.

La fel ca și turnicheții AVIR800, termoscanerul Came este compatibil cu toate dispozitivele de control al accesului, inclusiv de la terți.

Cu o experință de 27 de ani pe piața din România KADRA oferă soluții tehnice integrate de construcție și management al căilor de acces. Încă din 1993, când au pus pe picioare compania în Cluj-Napoca (la vremea aceea se numea Aluterm), cei trei fondatori KADRA și-au dorit să aducă inovația în sistemele automate de acces și în România. Radu Opriș, Andreea Strugaru și Monica Sagmar au fost motivați de dorința schimbării, iar la 27 de ani distanță, după mii de proiecte finalizate, KADRA continuă să inoveze și să vină cu cele mai bune soluții de automatizare a ușilor și porților, de management al parcărilor sau de sisteme automate de evacuare a fumului. Multe dintre soluțiile de acces oferite de KADRA de-a lungul acestor ani au reprezentat adevărate premiere și au fost deschizătoare de drumuri pentru piața din România.