Potrivit unui anunţ de participare, postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), CNADNR precizează că obiectul contractului îl constituie prestarea de servicii de eliminare a deşeurilor menajere şi a apelor menajere, precum şi servicii de igienizare şi servicii similare pe drumurile din administrarea DRDP Timişoara – Autostrada A1 Cunţa – Şoimuş.

Anunţul implică un contract de achiziţii publice, iar valoarea estimată a contractului, fără TVA, se ridică la 4,95 milioane de lei. Contractul se va încheia pentru o perioadă de 90 de zile de la data atribuirii acestuia.

Tipul procedurii va fi licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire preţul cel mai scăzut.

Ofertantul trebuie să facă dovada că dispune (dotare proprie/închiriere/alte forme de punere la dispoziţie) de următoarele auto-utilaje şi echipamente specifice pentru activitatea de întreţinere curenta pe timp de iarnă, necesare pentru îndeplinirea contractului: 12 utilaje multifuncţionale, două autofreze, două buldoexcavatoare (la cerere), nouă încărcătoare frontale, 23 de ATB-uri (min. 6×4), un autoremorcher (la cerere), două autoutilitare (la cerere), două staţii preparare CaCl2, o automacara, un autogreder (la cerere), un tractor de mare capacitate (la cerere), un trailer şi un remorcher (la cerere) şi două autoturisme 4×4.

"Numărul de auto-utilaje, echipamente specifice necesar desfăşurării activităţii de deszăpezire, este minim necesar şi a fost stabilit în conformitate cu 'Normativul privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor publice – Indicativ AND 525/2013', aprobat prin Ordinul comun al Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură nr. 289/2013 şi al Ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 2170/2013, care a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 395/01.07.2013", se precizează în anunţul CNADNR.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 februarie 2015, ora 12,00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare – 16 februarie 2015, ora 9,00. Ofertele vor fi deschise pe 16 februarie, la ora 12,00.

SURSA: Agerpres