Pentru participanţii la Salonului Auto București (SAB) 2013, OTP vine cu o oefrtă de finanţare pentru care comisionul de analiză este zero, faţă de 2% pe oferta standard.

 “Am creat un portofoliu echilibrat, după o analiză amănunțită a pieței și a nevoilor de finanțare curente. În prezent, ne adresăm exclusiv clienților persoane juridice, PFA sau alte structuri comerciale, concentrându-ne pe sectorul IMM, care are nevoie de finanțare. Este o piață foarte competitivă, care cere o capacitate mare de anticipare și de adaptare și asta facem și noi”, a declarat Jozsef Tolnay, CEO OTP Leasing Romȃnia.

Pachetul Asset – Basic este destinat achiziției de autoturisme și vehicule comerciale, cu o perioadă de leasing cuprinsă între 1 și 6 ani. Avansul pornește de la 15%. Sunt eligibile companiile cu minimum 12 luni de activitate*, dar cu o productivitate solidă și poziție însemnată pe piața românească, datorii la bugetul de stat sub 3.000 euro și fără incidente de plată.

Pachetul Asset – second hand. Leasing pentru autovehicule, cu achiziție de la companiile agreate. Avansul minim este de 20% din valoarea autovehiculului, iar perioada de leasing este de maximum 60 de luni. Pot opta pentru acest tip de finanțare persoanele juridice și persoanele fizice autorizate cu minimum 12 luni de activitate, datorii la bugetul de stat mai mici de 3.000 euro și fără incidente de plată.

Pachetul leasing pentru utilaje agricole. Este necesar un avans minim de 15%, pentru o perioadă de rambursare de maximum 6 ani. Sunt eligibile persoanele juridice sau PFA-urile cu minimum 12 luni de activitate și datorii la bugetul de stat mai mici de 3.000 euro.

Leasing pentru camioane, autocare, remorci, semiremorci, noi și second-hand. Avansul minim este cuprins între 15 și 20 %, iar perioada de rambursare poate fi de la 1 la 6 ani. Finanţarea este disponibilă persoanelor juridice sau PFA cu minimum 12 luni de activitate și datorii la bugetul de stat mai mici de 3.000 euro.

“Venim cu o strategie nouă, adaptată realităților economice actuale, de aceea investim în consolidarea portofoliului și suntem atenți la orice oportunitate de dezvoltare din piață.”, a declarat Jozsef Tolnay, CEO OTP Leasing Romȃnia.