De asemenea, la nivel global, Citi se situează pe primul loc în segmentul corporate pe piaţa FX, cu o cotă de piață de 14.9%. Acest rezultat marchează o creștere importantă față de cota de piață de 12.3% din anul 2012, având în vedere tendința de diminuare a marjelor determinată de volatilitatea valutară redusă, precum și volumele și veniturile în general limitate ale băncilor. Citi a înregistrat cea mai mare creștere a cotei de piață dintre băncile aflate în top 10 în urma Sondajului Euromoney FX 2013.  

„În ultimul an, Citi s-a concentrat cu prioritate pe efectuarea de investiții inteligente în tehnologie, pentru a sprijini echipele locale și globale de FX și Markets în furnizarea de servicii și soluții performante clienților, precum și în asigurarea unei execuții facile. Aceste investiții au avut o contribuție importantă în rezultatele obținute de către Citi în sondajul Euromoney FX 2013.

Publicat pentru prima dată în 1979, sondajul anual Euromoney FX este de referinţă pentru evaluarea performanţei industriei FX globale. În acest an, sondajul s-a desfășurat în perioada ianuarie – februarie 2013 și a avut 16.000 de respondenți. Aceștia au furnizat detalii privind băncile cu care au tranzacționat în 2012, raportând un volum total de $225.3 trilioane, în creștere cu 8% față de anul precedent.