Până la sfârșitul lunii mai, posesorii de Bonus Card beneficiază de trei rate fără dobândă pentru rezervări online sau prin POS la agențiile de turism și tur-operatori, hoteluri, bilete de avion, curse de autocar, bilete de feribot, bilete de  tren, croaziere și bilete de vas. Campania se aplică, de asemenea, pentru orice plată efectuată cu cardul în afara țării.
„Vacanțele sunt acele perioade din an pe care toată lumea le așteaptă cu nerăbdare. Prin această campanie dorim să-i ajutăm pe clienții noștri să prindă cele mai bune oferte pentru vacanța la care visează, fie că este vorba despre vacanța de Paște sau de planuri în avans pentru cea de vară”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director Garanti Bank.
Posesorii de Bonus Card Classic beneficiază de cele trei rate fără dobândă și pentru cumpărăturile la supermarket.
„Poate că unii oameni preferă să rămână acasă și să petreacă timp de calitate cu familia și prietenii. Pentru ei am pregătit campania dedicată cumpărăturilor la supermarket, pentru ca masa de Paște cu cei dragi să fie îmbelșugată și să nu le lipsească nimic”, adaugă Eleni Skoura.
Pentru a beneficia de cele trei rate, valoarea tranzacțiilor trebuie să cumuleze 150 de lei pentru Bonus Card Classic, în timp ce pragul minim pentru Bonus Card Gold și Bonus Card Platinum este de 600 de lei.
Bonus Card este un produs unic în România și, ca instrument de plată, oferă cele mai mari beneficii atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzactie, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.
Bonus Card deține o rețea complexă de magazine partenere în toată țara, formată din peste 7.400 de comercianți.