Astfel, compania trece într-o nouă etapă de dezvoltare care debutează cu inaugurarea facilităţii de producţie Austria Card din București, amenajată şi echipată „în oglinda” cu fabrică de la Viena. După ce mai multe funcţii de conducere în cadrul Xerox România şi Slovacia, Ana Maria Gergely  a deţinut funcţia de Corporate Sales Director în cadrul Romtelecom şi mai apoi cea de director comercial pentru sectorul B2B din cadrul Orange România.
Având experiență de management în România, Slovacia şi Marea Britanie, aceasta a studiat Psihologia Organizaţională la Universitatea din Londra şi Matematica în cadrul Universităţii București.
"Puţini dintre noi ştiu cât de mult folosim produsele Inform Lykos. De la simplă chitanţă pe care o primim atunci când plătim cu cardul, până la facturile de utilităţi, pe suport de hârtie sau în format electronic. Suntem asaltaţi de informaţii sub diverse forme. Ne dorim că datele noastre personale şi financiare să fie securizate, simple şi structurate. Asta face Inform Lykos, în primul rând pentru clienţii săi, bănci, guverne, furnizori de utilităţi şi multe alte companii, dar şi pentru noi toţi, persoanele fizice”, spune Ana Maria Gergely.