”Ne focusăm pe Moldova, unde până la sfârșitul anului 2012 vom avea vânzări în valoare totală de 350.000 de euro”, spune Daniel Mocanu, director general și acționar majoritar DAAS. Potrivit lui, cifra de afaceri previzionată pentru această piață în 2013 este de un milion de euro. Alte piețe externe pe care le vizează pentru dezvoltare în perioada următoare sunt Serbia, Ucraina și Bulgaria. În ce privește cifra de afaceri, compania menține estimarea de 25 de milioane de euro anuțată la începutul anului.
Pentru 2013, DAAS vizează o creștere a cifrei de afaceri cu 20%, până la 30 de milioane de euro, pe fondul extinderii pe noile piețe, prin dezvoltarea noilor linii de business și prin menținerea trendului crescător pe segmentul business-ului tradițional. “Suntem rezervați în ce privește anunțarea investițiilor în 2013 deoarece acestea depind în mare măsură  de climatul economic, de contextul politic și de evoluția cursului valutar”, mai spune Mocanu.
Dintre parteneriatele pe 2012 cu retailerii internaționali prezenți pe piața românească, compania menționează: Mega Image, Billa, Cora, Kaufland, Auchan, Lidl, Metro, pentru care a furnizat instalații frigorifice, rafturi comerciale și service.