Potrivit companiei, Aerotravel se situează între primele 3 agenții de turism din piață ca cifră de afaceri și, conform IATA, pe primul loc în vânzarea de bilete de avion, raportat la vânzările din ultimele două semestre. ”Creșterea semnificativă a cifrei de afaceri se datorează și vânzărilor bune înregistrate în sezonul estival la produsele de leisure. Cele mai semnificative rezultate înregistrate în acest sens sunt vânzările pentru insula Skiathos, un produs propriu Aerotravel, unde s-a semnalat o creștere cu 62% a numărului de pachete de vândute, de la 870 în anul precedent, la 1.400 anul acesta. Creșterea numărului de pachete vândute s-a datorat și deschiderii unei noi linii de operare din Cluj-Napoca. În 23 iunie anul acesta a fost inaugurat zborul charter ce a efectuat pe toată perioada verii curse directe de pe aeroportul din Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul Aerotravel. 
“Anul 2012 a fost unul de creștere și dorim să susținem acest trend prin lansarea de noi produse. În acest sens am lansat un nou charter pentru Lefkada, Sivota și Parga, destinații din Grecia mai puțin cunoscute de turiștii români, dar foarte apreciate de cei străini. Am început deja rezervările pentru aceste destinații în sistem early booking pentru 2013 și oferim discounturi de până la 25%. Ne bazăm strategia de vânzări pe experiență ultimului an în care am constatat o tendință de economisire a clienților prin rezervare din timp și nu prin cumpărarea unor pachete last minute. Acest lucru ne indică o maturizare a pieței și o tendință spre rafinare a alegerilor de vacanţă” a declarat Antonio Niţu, Director General Aerotravel Lufthansa City Center.

Aerotravel este prezentă pe piața din România începând cu 1998, are în momentul de față 126 de angajați  și 8 birouri deschise în 6 orașe: Bucureşti, Cluj, Oradea, Timișoara, Sibiu și Braşov.