Tarifele pentru această editie care se desfășoară între 2 septembrie și 1 octombrie au rămas similare ediției precedente. Astfel pentru un sejur de șase nopți, o persoană va plăti la un hotel de o stea 179 de lei, micul dejun nefiind inclus. Pentru cazări de două stele, prețurile urcă la 209 lei (fără mic dejun), respectiv 279 de lei (cu mic dejun). La hotelurile de trei stele, sejurul costă 240 de lei (fără mic dejun) și 379 de lei (cu mic dejun). Oferta prin programul ”Litoralul pentru toți” la patru stele este de 439 de lei pe sejur, cu mic dejun inclus. Cel mai mult, turistul va plăti pentru cinci stele, adică 549 de lei pentru un hotel de cinci stele cu mic dejun inclus.

Cât costă la all inclusive

Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă.
Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti, pornesc de la 695 de lei la un hotel de trei stele și pot ajunge la 795 de lei pentru patru stele, respectiv 895 de lei dacă turistul optează pentru sejurul la un hotel de cinci stele.

Așa cum s-a procedat de fiecare dată, turiștii care  cumpără acest pachet beneficiază de un  voucher de atracții care facilitează accesul gratuit la unul din obiectivele de interes turistic din Constanța: Muzeul de Artă și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie. "Programul “Litoralul pentru toți” se află la cea de-a 11 ediție, fiind un program în care patronatele hoteliere și cel al agenților de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor pe litoralul românesc și în perioada de extrasezon. În prezent, sunt înscrise în program  40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri dedicate programului. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne așteptăm ca pentru această ediție să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile”, spue Corina Martin, președinte al Asociației Litoral-Delta Dunării, respectiv ANAT.