Pentru a realiza creșterea într-un timp cât mai scurt, CarmOlimp planuiește să extindă rețeaua de distribuție a mezelurilor pe toata țara, externalizând serviciul către distribuitorii consacrati și solvabili din fiecare județ. Fabrica CarmOlimp are o capacitate de producție de peste 120 tone/zi.

Cerere mare de produse naturale romanesti

Potrivit oficialilor CarmOlimp, 2012 se anunță a fi un an profitabil, întrucât se preconizează o creștere a cifrei de afaceri cu cel puțin 20 de procente, de la 25 milioane de euro când a fost în 2011, la 29 de milioane de euro. Compania CarmOlimp mizează pe vânzările mezelurilor produse în fabrica proprie care vor avea o pondere de 50% din cifra de afaceri pentru anul 2012. Estimarile arată că peste 12 milioane de euro reprezintă cota adusă de acestea.  „Punem foarte mare preț pe calitate și de aceea toate mezelurile noastre sunt preparate din materie primă proaspată, provenită atât de la fermele proprii cât și de la alte ferme românești. Toate produsele noastre sunt realizate după rețete tradiționale, cu ingrediente naturale, din porc românesc crescut sănătos, afumate cu fum natural. Pe acest segment, de produse naturale, cu rețete tradiționale tipic românești, cererea este din ce în ce mai mare”, spune Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp.