„Provocările situaţiei economice actuale sunt unice în peisajul ultimului secol de dezvoltare economică. Cred că adaptarea extrem de rapidă şi creativitatea sunt caracteristicile care vor contura decisiv activitatea economică în anii care urmează şi, implicit, consultanţa de afaceri.” a declarat Lucian Danilescu partener Mareş, Danilescu & Asociaţii
Printre obiectivele Mareş, Danilescu & Asociaţii pentru 2012 se afla atingerea unei cifre de afaceri de minimum 1 milion de Euro din consultanţă şi asistenţă în litigii şi arbitraje şi extinderea echipei cu cel putin 10 avocaţi. Mareş, Danilescu & Asociaţii are, în prezent, pe clienţi din rândul companiilor internaţionale care activează în diferite domenii – financiar-bancar, energie, infrastructură, imobiliar, farmaceutic şi industrial.
După retragerea Garrigues din România, Mihai Mareş a înfiinţat, în septembrie 2011, propria casă de avocatură, alături de o echipă de 10 avocaţi. Împreună cu noul partener, Mareş, Danilescu & Asociaţii îşi propune dezvoltarea unei practici integrate, acoperind cele mai importante domenii ale avocaturii de business.