Criza care îi sperie pe români, bancherii care dau 1 miliard de euro pentru deficitul bugetar şi primul lacăt pe un mall din România sunt principalele subiecte ale dimineţii în .ro.

Aproape 65% dintre români cred că situaţia economică s-a înrăutăţit, anul acesta, în timp ce doar 6% consideră că lucrurile merg mai bine, potrivit barometrului România şi criza realizat de International Brand Consultants, scrie evz.ro.

Marile bănci de pe piaţă, precum BCR, BRD, UniCredit, Raiffeisen, Banca Transilvania, Volksbank, Bancpost şi Alpha Bank, vor împrumuta Finanţele cu aproximativ un miliard de euro, bani care au drept destinaţie acoperirea deficitului bugetar, au declarat pentru Business Standard surse apropiate discuţiilor, notează standard.ro.

Investiţie de 45 de milioane de euro, centrul comercial din Brăila se va închide la nouă luni de la inaugurare, informează zf.ro.

Alte titluri importante din economie

Hotel de lux, lăsat moştenire săracilor (jurnalul.ro)

Ce-ţi rămâne de făcut dacă te simţi nefericit la actualul loc de muncă (capital.ro)

Optimismul american mentine cresterea la BVB (financiarul.com)

Boc ia prima măsură anticriză vizibilă: fructe pentru toţi miniştrii. Pe urmă condamnă populaţia că nu e „optimistă” în faţa crizei (gandul.info)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!