HP Spectre și SpectreXT, zvelte și subțiri, au fost construite cu materiale premium. HP Spectre sfidează regulile convenţionale de design prin folosirea fără precedent a sticlei la interior şi exterior, cu suprafeţe antiabrazive, o grosime de 20 de milimetri şi o greutate sub 2 kilograme. În acelaşi timp, HP SpectreXT nu depăşeşte 14,5 mm în grosime, cântăreşte 1,395 kg şi include un ecran HD cu diagonală de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include şi până la 256 GB de spaţiu de stocare SSD şi poate susţine o autonomie de până la 8 ore. Ambele Ultrabook-uri integrează o suită întreagă de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 şi HDMI.

Atât HP Spectre, cât și SpectreXT  dispun de cele mai noi procesoare Intel Core, hard disk-uri mSATA foarte rapide şi tehnologia Intel Rapid Start ce asigură un timp scurt de iniţiere şi restartare a echipamentului pentru a le garanta utilizatorilor viteza de care au nevoie.

HP ENVY

Cu o grosime de doar 19,8 mm şi o greutate de nici 1,79 kg, noile Ultrabook-urile HP ENVY 4 şi HP ENVY 6 sunt suficient de subțiri și ușoare pentru a se transforma într-un accesoriu indispensabil pentru orice călătorie. În plus, tehnologia Beats Audio, durata de viață a bateriei de până la 9 ore și suprafața specială care le face ușor de ridicat și nu permite alunecarea le recomandă pentru utilizarea constantă chiar şi în mişcare, toate acestea la un preţ foarte accesibil pentru această categorie de produse.

Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile în două variante de display, fie cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), includ cele mai noi procesoare Intel Core şi hard-diskuri SSD mSATA, precum şi tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response şi Intel Smart Connect.

Ultrabook-urile HP Envy 4 sunt disponibile deja în reţeaua naţională de parteneri autorizaţi HP. Preţul de pornire al unui Ultrabook Envy 4 este de 3.199 lei. Modelul ENVY 6 va fi disponibil în România de la mijlocul lunii iulie, la un preţ de 3.999 lei.

Ultrabook-urile HP Spectre şi Spectre XT vor fi disponibile exclusiv în HP Brand Store din Plaza Mall Bucureşti, la inceputul lunii august. Preţul de raft al Spectre XT va fi de 4.699 lei, iar pentru Spectre va fi de 6.699 lei.