Este supărare mare pentru Liviu Dragnea. Astăzi el împlinește 57 de ani, motiv pentru care și-ar fi dorit să iasă, fie și doar pentru câteva ore, din închisoare. Cererea lui Dragnea a fost aprobată în prima fază.

Cum informația a apărut imediat în presă iar reacțiile nu au fost tocmai pe placul conducerii penitenciarului, s-a luat să nu mai iasă pe porțile închisorii.

Permisiile se acordă de regulă pentru bună purtare după cel puțin un an de detenție, pe când Liviu Dragnea ar fi beneficiat de acest tip de recompensă după numai cinci luni de detenție.

În aceste condiții, este lesne de înțeles că Liviu Dragnea trece prin momente cumplite. Mai ales că 57 de ani și-i petrece în pușcărie, comparativ cu, spre exemplu anul trecut, când a fost mare sărbătoare pentru liderul PSD.

În urmă cu un an, din poziția de șef al PSD Dragnea, şi-a petrecut ziua de naştere la moşia din Alexandria. El a decis să se serbeze departe de ochii presei, mai ales că anul 2018 a fost momentul în care a luat decizia de a renunţa la chefurile din cluburile de fiţe din Bucureşti, aşa cum i-a obișnuit pe apropiați în alţi ani şi a ales. Cu toate acestea, pagina sa de Facebook a fost împânzită cu urări și mesaje de susținere.

În context, trebuie amintit un episod care a fost amplu comentat de opinia publică. Când a împlinit 55 de ani, Dragnea a decis să se sărbătorescă la un club din Capitală. Petrecerea a avut loc cu două zile întârziere, adică pe 30 octombrie. În acea zi, întreaga ţară comemora 2 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv.