Aceste rezultate au fost obtinute cu ajutorul celor 120.000 agenti de vinzari din itreaga lume,care au deschis piata produselor create de 1.000 de cercetatori si designeri i cele 14 fabrici Zepter.
Comercializind o gama larga de produse, Zepter promoveaza vinzarile directe.
Cu toate acestea, compania are 50 de pavilioane exclusive situate i orase importante ale lumii.
Paris, Monte Carlo, MALnchen, Milano, Moscova, Atena, Barcelona, Chicago, Varsovia, Budapesta, Praga sunt citeva dintre acestea.
Afacerile lui Philip Zepter i Rominia au iceput i mai 1993, data ifiintarii Zepter SC International Rominia.
Gama produselor comercializate include produse din otel inoxidabil pentru gatit, accesorii pentru bucatarie, servicii de portelan, tacimuri; obiecte decorative pentru casa; produse pentru vacuumat alimentele si bauturile – sistemul Vacsy, aspiratoare ecologice; electroaparate pentru igrijirea corporala; liniile de produse cosmetice elevetiene La Danza, Swissological, Swiss Nature; sistemele de terapie cu lumina polarizata Bioptron Compact, Bioptron Pro, Bioptron II si sistemul color de terapie cu filtru de culoare; colectii de ceasuri, pixuri, calculatoare etc.
in cei opt ani de prezenta pe piata romineasca, firma Zepter a pus la punct o retea alcatuita din 5.000 de agenti de vinzari si 400 de manageri.
Cifra de afaceri realizata la nivelul anului 2000 este de 50 de milioane DM. Bucurestiul detine primul loc, cu 40% din valoarea acesteia. Urmeaza regiunile Moldova (25%), Banat-Oltenia (20%) si Transilvania (15%). Din 1993 pina i prezent, agentii firmei au icheiat peste 500.000 de contracte la nivel national. Circa 25.000 de familii de romini se bucura de produsele Zepter.