Elena Cosma a fost numită în funcţia de Director Executiv al ZRP Insolvency SPRL, aceasta urmând să se implice în coordonarea şi gestionarea proiectelor de insolvenţă. Elena Cosma se alătură echipei de conducere din care mai fac parte Stan Tîrnoveanu, Managing Partner al societăţii de avocaţi şi Călin-Andrei Zamfirescu, Senior Partner în cadrul departamentului de Litigii și Arbitraje al ZRP. 
Elena Cosma are o experienţă de 38 de ani în domeniul bancar şi financiar, cu accent pe aspecte de creditare, recuperare şi restructurare credite neperformante. Anterior funcţiei sale în cadrul ZRP Insolvency, a ocupat poziţii de conducere la două dintre cele mai importante instituţii bancare din România – BRD Groupe Société Générale şi Bancpost S.A., participând şi la derularea primului dosar de insolvenţă din România.
Elena este licenţiată în Economie, specializarea Finanţe-Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei. A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale. Elena Cosma este practician în insolvenţă din anul 2005.