Xperia Ear reprezintă o nouă generație de căști wireless care vor revoluționa felul în care comunici, permițându-ți să te bucuri de lumea din jurul tău. Îți oferă informatii prețioase despre programul tău, despre vreme sau despre cele mai recente știri, pentru ca tu să fii mereu la la curent, indiferent unde te afli. Tehnologia Sony de recunoaștere a vocii permite răspunderea la comenzi vocale, așa că vei putea realiza vocal apeluri, navigări pe Internet, dicta mesaje sau naviga în anumite foldere. Îți permite să duci la bun sfârșit toate sarcinile, printr-o experiență hands-free convenabilă.

Se conectează la telefonul tău Android via NFC sau Bluetooth și se leagă la o aplicație gazdă, unde îți poți personaliza setările, inclusiv informațiile de care ai nevoie atunci când te conectezi pentru prima oară dimineața.

Capătul de silicon al căștilor, extrem de ușor și de comfortabil, este construit pentru o purtare continuă, cu un indice IPX2 de rezistență la apă și o viață a bateriei de o zi întreagă. Este disponibil în negru grafit, iar husa inovativă funcționează ca încărcător, așa că trebuie pur și simplu să le așezi înăuntru atunci când ai nevoie să le încarci.
Xperia Ear va fi disponibil din vara anului 2016.

Te-ar putea interesa și: