În Bucureşti, iubitorii de WoW pot alege să meargă în zona Regie, în parcarea Bricostore Orhideea, unde cei de la MediaGalaxy îi aşteaptă începând cu ora 21:00 cu un spectacol de lumini, muzică, DJ şi discuţii despre ceea ce se aşteptă de la noul expansion alături de cei de la GamexTV.ro.

În zona Lujerului, fanii sunt invitaţi de către Diverta în Mall Plaza România, la intrarea Starbucks, în rotondă, începând cu orele 22:30. În prima fază este vorba despre un concert susţinut de trupa The Marker, câştigatorii “Battle of the Bands”, în cadrul competiţiei organizate de Hard Rock Cafe şi Cerbul de Argint, în cadrul festivalului Internaţional Cerbul de Aur. Va urma un concurs şi tombole cu premii World Of Warcraft Cataclysm. Primii 100 de cumpărători ai jocului vor primi bonus şi un tricou original, iar întregul eveniment poate fi urmărit în direct pe pagină Diverta de pe Facebook şi pe 220.ro.

eMag.ro îi invită pe cei dornici să se ia în piept cu însuşi Deathwing the Destroyer la showroom-ul din Crângaşi, unde vor avea loc două concursuri: o tombolă şi o competiţie de costume, în cadrul careia toţi cei ce vor veni costumaţi în personajul preferat din WoW au şansa de a câştiga premii surpriză.

Cei ce vor fi prezenţi la deschiderea nocturnă a magazinelor cu ocazia lansării World of Warcraft: Cataclysm vor avea posibilitatea de a achiziţiona varianta standard a jocului la preţul de 149,9 lei şi ediţia de colecţie, în limita stocului disponibil, la preţul de 299,9 lei.