Deși nu este la fel de popular ca ChatGPT, are o abordare unică a IA cu conținut generat, potrivit Digitaltrends.

Instrumentul care se adresează mai ales studenților a crescut crearea de conținut cu funcții care nu au fost făcute de alte servicii similare. Caktus AI oferă numeroase generatoare de scriere și alte câteva instrumente într-o multitudine de categorii unice. Iată tot ce trebuie să știți despre Caktus AI.

Caktus AI, „motor de căutare academic”

Caktus AI este un instrument de generare de conținut cu mai multe opțiuni diferite, pe lângă scriere. Creatorii săi îl numesc „motor de căutare academic,” deoarece oferă conținut pentru mai multe subiecte, inclusiv STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și studii, precum și servicii de codificare și servicii profesionale. Este comparat cu ChatGPT datorită modului în care funcționează ”redactorul” de eseuri și alte instrumente de scriere. De asemenea, ar putea să evite depistarea plagiatelor IA mai bine decât concurentul său, având capacitatea de a adăuga sursele citate în eseuri. Instrumentele suplimentare incluse în Caktus AI fac serviciul mult mai vast decât ChatGPT sau alte generatoare de AI.

Cum se utilizează Caktus AI

Caktus AI funcționează la fel ca generatoarele de IA precum Jasper AI, deoarece se poate introduce un mesaj text în serviciul dorit, iar chatbot-ul va genera conținutul pe care-l dorim. Va trebui să înregistrați un cont pentru a accesa funcțiile sale. Spre deosebire de multe alte servicii care permit să utilizați conturile Google, Apple sau Microsoft pentru logare, va trebui să creați un nume de utilizator și o parolă. Ar trebui să citiți termenii și condițiile companiei, înainte de a vă înscrie, deoarece prima probă gratuită pentru Caktus AI se termină rapid și nu veți putea să accesați contul decât dacă plătiți pentru serviciul Premium.

Ce se poate face cu Caktus AI

Caktus AI are mai multe funcții. Îl puteți folosi pentru o serie de sarcini de scriere. Mulți oameni au remarcat că Ted Talk pentru lucrare și YouTube sunt funcțiile cele mai interesante ale Caktus AI. Acesta din urmă vă poate ajuta să utilizați un videoclip YouTube pentru a crea un scenariu. Deoarece produsul este separat în diferite secțiuni, vă ajută să navigați în solicitările pe care ar trebui să le introduceți în generatorul AI pentru a obține conținutul de care aveți nevoie. Caktus AI oferă mai multe subiecte diferite, în fiecare secțiune, astfel încât să vă puteți concentra asupra funcției dorite, inclusiv scris, codificare, carieră, studiu, STEM, distracție, arte și știință.

Caktus AI oferă și meditatori pentru limbile spaniolă, italiană, rusă, japoneză, franceză și arabă, precum și răspunsuri în mandarină. Unele dintre cele mai uşoare utilizări ale Caktus AI includ generarea de scuze pentru absențele de la cursuri, scrisori de dragoste, cântece, subtitrări şi răspunsuri text. De asemenea, puteți crea carduri pentru studiu.