Reducerea de 20% se aplică tarifelor cu toate taxele obligatorii incluse dar exclude taxa administrativă. Această promoție se aplică pe 24 noiembrie de la 00.00 până la 23.59 CET (Ora Europei Centrale). Prețurile se aplică doar rezervărilor făcute prin wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil.

Pasagerii pasionați de călătorii se pot bucura de cele mai populare zile cu reduceri ale anului și pot rezerva o nouă călătorie către oricare dintre destinațiile favorite cu promoția „Pink Friday”. WIZZ se asigură că toți pasagerii își pot rezerva o „evadare” cu o reducere de 20% la toate zborurile, către toate destinațiile.

Toți călătorii nerăbdători care își planifică vacanțele din sezonul următor pot alege dintre cele 137 de destinații disponibile în rețeaua Wizz Air din România, inclusiv către plaje celebre cum ar fi cele din Tenerife, Eilat, Tel Aviv și altele. Pentru cei care sunt în căutarea unui city break, rețeaua WIZZ oferă numeroase destinații interesante cum ar fi Roma, Paris, Bacerlona, Billund, Stockholm sau Bruxelles. 

În premieră pentru o companie aeriană – promoția denumită de WIZZ „Pink Friday”, conform uneia dintre culorile specifice a aeronavelor –  se aplică oricărui zbor, oricând. Campania se va încheia la miezul nopții vineri, pe 24 noiembrie, așa că doritorii sunt încurajați să profite acum de aceste tarife super low cost.